На Київщині затримали сп'янілу від амфетаміну водійку-порушницю

У місті Ржищів Київської області затримали жінку-водійку, яка перебувала за кермом під дією амфетаміну

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції у Київській області у коментарі Еспресо.TV.

24 травня до Нацполіції надійшло повідомлення, що молода жінка бігає містом та чіпляється до громадян. Після спроби правоохоронців її затримати відбулась погоня, яку відзняв на камеру користувач Facebook Олексій Соломенцев.

Намагаючись втекти, дівчина пошкодила службову автівку та поставила у небезпечну ситуацію інших учасників дорожнього руху.

У результаті співробітники Нацполіції застосували табельну вогнепальну зброю: вони здійснили кілька прицільних пострілів по колесах автівки, після чого заблокували рух транспорту і затримали правопорушницю.

 

Виявилось, що за кермом автівки сиділа дівчина 1998 року народження. Лікарі встановили, що вона перебуває у наркотичному стані після вживання амфетаміну. Під час обшуку її автівки також виявили речовину, схожу на наркотики.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ознаками статті 342 "Опір представникові влади", дівчину наразі відвезли до відділку поліції.

Речник Нацполіції зазначає, що законність дій співробітників перевірить прокуратура, однак головну мету вони виконали - під час інциденту не постраждав жоден житель міста.