Авто помічника нардепа Мосійчука спалили на очах у екіпажу поліції

Вночі 29 травня невідомий зловмисник спалив авто помічника народного депутата України Ігоря Мосійчука Станіслава Коломійця

Про це нардеп повідомив на свой сторінці у Facebook.

Подія трапилася у Дарницькому районі столиці. За свідченнями очевидців, до стоянки за адресою  Григоренка, 36, де знаходилося авто, під’їхав моторолер (чи мотоцикл), водій якого облив бензином автівку, підпалив та поїхав.

Як зазначає Мосійчук, навпроти стоянки був припаркований екіпаж патрульної поліції і злочин стався на очах првоохоронців. 

"Поліцейські викликали пожежників і слідчо-оперативну групу, але чомусь не вчинили жодних дій для затримання злочинця", - додав нардеп. 

В результаті пожежі згоріла не тільки автівка помічника, але і дві, що були припарковані поруч. 

"Мені не відомі жодні мотиви зловмисника, який підпалив автівки, але які б вони не були, злочин має бути розкритий, а злочинці затримані і покарані", - наголосив Мосійчук. 

Крім того, він вимагає проведення службової перевірки щодо дій поліцейських, що знаходилися на місці злочину. 

"Питання не в автівці мого помічника, а в тому, що занадто часто в нашій чарівній столиці стріляють, вбивають, підривають, палять авто чи будівлі... Настав час покласти цьому край! Навести на вулицях Києва порядок і в повній мірі забезпечити безпеку киян та гостей столиці!", - додав нардеп. 

За повідомленням ГУНП у місті Києві, поліція відкрила кримінальне провадження за за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) ККУ. Санкція статті передбачає покарання до п’ятнадцяти років позбавлення волі.