У Слов'янську чоловіка судитимуть за зґвалтування 14 дітей

У Слов'янську оголосили про підозру 54-річному чоловіка, який впродовж 13 років вчиняв статеві злочини відносно дітей

Про це повіломляє поліція Донеччини. 

Слідство встановило, що загалом зловмисник скоїв 37 різних злочинів, прокуратура встановила особи 14 потерпілих. 

Відносно чоловіка, який притягується до відповідальності за створення місця розпусти та розбещення малолітніх, відкрито ще низку кримінальних проваджень. 

Оперативники зібрали докази його причетності до 23 фактів сексуального насильства відносно неповнолітніх у період з 2001 по 2014 роки. З них - три факти стосуються дітей до 14 років. 

Встановили, що раніше судимий зловмисник створив місце розпусти у себе вдома, де через погрози розбещував та ґвалтував дітей.

Його жертвами ставали переважно підлітки з неблагополучних сімей, які нічого не розповідали родичам. 

Крім того, зловмисник змушував дітей зніматися у порнографічних відео, які згодом публікував у інтернеті у режимі інкогніто. 

Загалом чоловік підозрюється у вчиненні 37 злочинів за 6 кримінальними провадженнями.

Зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 1, 2 ст.156 "Розбещення неповнолітніх", ч.3 ст.302 "Створення або утримання місць розпусти із залученням неповнолітніх" , ч.2,3 ст. 153 "Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом", ч.1 ст. 304 "Втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність" ККУ. 

Зловмисник був викритий в кінці 2017 року, після чого почав переховуватися від правоохоронців. На початку 2018 року співробітниками управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, із залученням бійців спецпідрозділу КОРД він був затриманий.

Наразі підозрюваний перебуває під арештом в СІЗО. Досудове розслідування триває.