Президент УЄФА високо оцінив роботу ФФУ

Високий гість відвідав завод Федерації Футболу України, на якому виробляють штучні поля. На похвали українцям президент УЄФА не поскупився

Перед самим від'їздом з України, 27-го травня, президент УЄФА Олександр Чеферін особисто оглянув завод "ФФУ Продакшн", який виробляє якісні штучні футбольні поля, що з'являються в багатьох українських містах. Президент Федерації футболу України Андрій Павелко ознайомив гостя з роботою підприємства і розповів про те, як за допомогою продукції заводу ФФУ в нашій країні проходить системне оновлення футбольної інфраструктури.

Александер Чеферін висловив подяку Федерації футболу України за прекрасну організацію фіналів Ліги чемпіонів УЄФА. "Організація фіналів виявилася ідеальною. Упевнений, багато організаторів візьмуть її в якості прикладу того, як повинні виглядати подібні шоу! Чудове забезпечення безпеки, дуже гостинні люди, неймовірно красивий Київ ... Я вітаю вас з цим успіхом", - сказав президент УЄФА.

"Ми дружимо з Андрієм Павелко, але те, що він робить - це не тільки успіх мого друга, це фундаментальний внесок у розвиток виду спорту. Успіхи його на цьому терені важко переоцінити. Сподіваюся, він нас ще здивує!", - оцінив президент УЄФА внесок глави ФФУ в розвиток спортивної інфраструктури країни.

Підвівши проміжні підсумки роботи ФФУ, президент УЄФА зазначив, що Україні ще є куди прагнути, і все під силу.