У Хмельницькому чиновник мерії влетів у причіп із лісом, загинуло двоє людей

У передмісті Хмельницького легковий автомобіль врізався у причіп "Камазу", який зупинився для ремонту на узбіччі дороги. Вніслідок ДТП 2 людей загинуло, 5 травмувалось

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Хмельниччини. 

За попередніми даними, 38-річний водій автомобіля Nissan Leaf з’їхав на узбіччя та допустив зіткнення з причепом Камазу під керуванням 39-річного жителя Красиліва.

Як повідомляє "Незалежний громадський портал", за кермом Nissan Leaf перебував директор департаменту освіти і науки Хмельницької міськради Роман Миколаїв.

В результаті ДТП двоє пасажирів автомобіля іншого Nissan, жителі Хмельницького 1985 та 1986 р.н., загинули на місці події. Водій авто "Nissan Leaf" та четверо пасажирів, серед яких 30-річна жінка  та троє дітей 2007-2009 років народження, отримали тілесні ушкодження різного ступеня важкості. Потерпілі госпіталізовані до Хмельницької обласної лікарні. Одна дитина перебуває у дуже важкому стані. 

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб) ККУ. Водію загрожує до 10 років позбавлення волі та права керувати транспортними засобами на строк до 3-х років
 
Слідчі з’ясовують усі обставини ДТП. До суду направлені клопотання про призначення експертиз, в тому числі на стан алкогольного сп‘яніння.

Водій затриманий в порядку статті 208 КПК. 

За інформацією, розміщеній на DOZORRO, авто Nissan Leaf є службовим транспортом мерії Хмельницького.