Гройсман заявив, що Данилюк вибачився за листа послам G7

Володимир Гройсман заявив, що міністр фінансів Олександр Данилюк вибачився за листа послам G7, в якому він написав про причини розбіжностей з прем'єр-міністром

Про це повідомив голова Кабміну в інтерв'ю "112.ua".

"Ми з колегами після засідання уряду, з колегами-міністрами, в присутності міністра Данилюка, обговорювали це питання. Всі колеги вважають, що навіть такий лист був абсолютно неприйнятним, а його реакція була невиправдано емоційною. Він вибачився за цього листа, сказав про те, що так, він визнає, що це його помилка, що він неправильно зробив. Але тим не менш, знаєте, це вже лист був не від Данилюка, який написав до Європейської комісії, це був лист, який підриває довіру до самої України", - сказав він.

Міністр фінансів Данилюк відправив листа послам G7, в якому пояснив причини розбіжностей з прем'єр-міністром. Зокрема, в листі описується ситуація з небажанням Гройсмана призначити його заступником Яну Бугримову.

23 травня на засіданні Кабінету міністрів виникла сварка між Данилюком і Гройсманом. Причиною стала вимога голови Мінфіну призначити йому ще одного заступника. Згідно з поясненнями Данилюка, він не може без нього нормально працювати. На це Гройсман запропонував міністру звільнитися, після чого Данилюк пішов із зали засідання.