Новинки шин PREMIORRI і ROSAVA представлені на галузевих виставках в Україні та Німечинні. Новини компанії

Днями у Києві пройшла виставка АвтоТехСервис, на якій був представлений стенд з шинами брендів PREMIORRI і ROSAVA

Для ознайомлення відвідувачів на виставку привезли кілька новинок. А саме літню шину PREMIORRI Solazo S Plus, яку представлено у 18 дюймі. Сама ж лінійка має типорозміри від 16 до 18 дюймів. Виробники запевнили, що вже цього літа випустять цю шину типорозміру 19 дюймів.

Шини PREMIORRI Solazo S Plus мають асиметричний рисунок протектора, який забезпечує надійність зчеплення з сухою і мокрою дорожньою поверхнею. А широкі центральні ребра жорсткості відповідають за чуткість керування. Гумова суміш з включенням силіки продовжує термін служби автошин.

Крім цього, на стенді були показані нові зимові шини PREMIORRI ViaMaggiore Z Plus. Фрикційні шини, призначені для суворих зимових умов. Лінійка  розроблена  в розмірності від 15 до 18 дюймів. Окремо відзначили лінійки всесезонних шин для легкових авто PREMIORRI Vimero та комерційних - PREMIORRI Vimero-Van.

Великогабаритну продукцію бренду ROSAVA-AGROS на стенді представляли сільськогосподарські новинки CM-102, IM-302 модель TR-106 та найменший представник Ф-292. На всіх шинах протектор підвищеної прохідності забезпечує високі тягові властивості і при цьому зменшує пробуксовку на місці, має гарне самоочищення і  поліпшені екологічні показники.

Більш широкий асортимент агрошин мають представити на виставці АГРО-2018, що проходитиме у Києві на початку червня цього року. А саме зараз у м. Кельні (Німеччина) проходить Міжнародна виставка шинного виробництва THE TIRE COLOGNE 2018. Новинки цього року - легкові шини TM PREMIORRI ViaMaggiore Z Plus, Solazo S Plus, Vimero та Itegro TM ROSAVA, представлені на стенді компанії Disla (D-069 у холі № 8).