Президент УЄФА подякував главі ФФУ за фінал Ліги чемпіонів

Президент УЄФА Александер Чеферін направив президенту Федерації футболу України лист з подякою за прекрасну організацію фіналу Ліги чемпіонів УЄФА

"Шановний пане Павелко, дорогий Андрій, мій друг, перебувати в Києві під час фіналу Ліги чемпіонів УЄФА-2018 було величезним задоволенням для нас. НСК" Олімпійський "є одним з найвеличніших стадіонів в Європі, і він велично прийняв фінал Ліги чемпіонів УЄФА між "Реалом" (Мадрид) і ФК "Ліверпуль". Я знаю, як важко Ви і Ваша команда працювали для того, щоб провести цей фінал найкращим чином, і я радий відзначити, що ФФУ, всі українські державні установи та місто Київ виконали велику роботу. Будь ласка, передайте мої слова подяки всім задіяним сторонам.

Крім того, я хотів би подякувати за теплу гостинність, виявлену до всієї команди УЄФА та до всіх наших гостей. Перебувати у Вашій прекрасній країні - завжди честь, і я сподіваюся дуже скоро знову зустрітися з Вами », - йдеться в листі Александера Чеферіна.

Раніше, під час перебування в Україні, Александер Чеферін висловлював своє захоплення організацією фіналів Ліги чемпіонів УЄФА, називаючи проведену Андрієм Павелко та Федерацією футболу України роботу "зразковою настільки, наскільки це взагалі було можливо".