На Донбасі поранено трьох бійців ЗСУ. Втрати окупантів - 4 осіб та військова техніка

Протягом минулої доби троє українських військовослужбовців зазнали поранень на Донбасі

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил на своїй сторінці у Facebook. 

Вчора ситуація на Донбасі залишалася складною, адже бойові дії тривали на всій лінії зіткнення. Втім, активна оборона позицій підрозділами ЗСУ не дозволила противнику покращити тактичне положення.

Російсько-окупаційні війська 26 разів відкривали вогонь по позиціях української армії, 7 разів застосовували заборонену зброю - міномети калібрів 120 і 82 мм та артилерію калібру 122 мм.

На Луганському напрямку найактивніше бойові дії тривали в районі населеного пункту Новотошківське. На Донецькому напрямку – в районах населених пунктів Новоселівка друга та Кам'янка. На Маріупольському напрямку - в районах населених пунктів Чермалик, Павлопіль та Водяне.

Понад те, вчора вранці вороги обстріляли населений пункт Чермалик, випустивши близько 30 снарядів та мін. Українська сторона СЦКК зафіксовула попадання міни у подвір’я приватного помешкання.

"Минулої доби під час боїв поранень зазнали троє наших воїнів. За даними розвідки, противнику нанесено втрат: двоє окупантів загинули та двоє поранено. Знищено 5 одиниць техніки, з них 2 вантажних автомобіля з боєприпасами, 1 автомобіль невстановленого типу, 1 одиницю ЗУ-23-2 та 1 міномет", - підсумували у відомстві.