Суд у справі екс-заступника міністра МВС перенесли через особисті проблеми у судді

Суд у справі колишнього заступника міністра МВС Сергія Чеботаря знову перенесли через проблеми особистого характеру у судді

Про це передає Еспресо.TV.

Чергове засідання відбудеться 11 червня. Цього разу слухання перенесли через проблеми особистого характеру у головуючого судді. Захист Чеботаря звертає увагу, що в провадженні з’явилися нові факти, які вказують на невинуватість підозрюваного.

"Існують взаємовідносини між експертом та НАБУ, тому що ми це бачимо і по документах. Офіційно НАБУ намагалося не дати можливість розглянути клопотання про притягнення до дисциплінарної відповідальності цього експерта. Ми бачимо відображення навіть у рішенні, що НАБУ зверталося з листом до Міністерства юстиції, яким фактично забороняло розглядати це питання", - розповів адвокат Ігор Юдін.

Екс-заступника міністра МВС Сергія Чеботаря підозрюють у фінансових махінаціях із закупівлею рюкзаків для Національної гвардії України. Провадження триває з 2015 року. 29 серпня 2017 року Окружний адміністративний суд Києва визнав дії представників МВС у цій справі законними та відмовив позивачам у скасуванні результатів тендеру на закупівлю рюкзаків.