У госпіталі від поранень померло двоє військових ООС

У обласній клінічній лікарні ім. Мечникова у Дніпрі померло двоє українських військовослужбовців - Юрій Довганик та Костянтин Гранов

Про це на своїй сторінці у Facebook написала радник голови Дніпропетровської ОДА Тетяна Губа. 

"Дуже боляче... Сьогодні в обласній лікарні Мечнікова зупинилися серця наших Героїв. Юрій Довганик, 47 років. Отримав осколкове поранення під час ворожого обстрілу 22 травня.

Костянтин Гранов, 34 роки. Отримав кульове поранення в голову від ворожого снайпера 27 травня", - йдеться у повідомленні. 

Обидва військовослужбовці загинули від ушкоджень, несумісних з життям. 

Юрій Довганик - уродженець Львова. Із 29 травня 2015 року був бійцем 8-го окремого батальйону Добровольчого українського корпусу "Правий сектор". Брав безпосередню участь в АТО у селі Піски Донецької області. У 2016 році був стрільцем добровольчого батальйону ОУН та бійцем 8‑го окремого батальйону "Аратта". З 13 березня — водій-стрілець взводу снайперів 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила.
 
Як зазначається на сайті Львівської міськради, полеглого поховають на Личаківському кладовищі. У героя лишилась дружина та донька. 

Костянтин Гранов загинув внаслідок кульової рани у голову від снайпера проросійських найманців. Чоловік служив у 92-й окремій механізованій бригаді ЗСУ.