Головою НКРЕКП вперше стала жінка

Сьогодні відбулося закрите засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, під час якого головою НКРЕКП обрали Оксану Кривенко

Про це повідомляє прес-центр НКРЕКП.

У відомстві зазначили, що процес формування нового незалежного регулятора, як передбачено українським законодавством, нарешті було завешено.

Кривенко подякувала членам НКРЕКП за довіру та запевнила, що докладе максимальних зусиль для забезпечення безперебійної роботи регулятора.

"Наша стратегія та головна мета – ефективний Регулятор, який працюватиме системно над усіма викликами та проблемами, з курсом на реформи для створення ефективних ринків. Ми прагнемо неупередженого, прозорого та відкритого регулювання з урахуванням інтересів як споживачів, так і надавачів послуг", - наголосила вона. 

Оксана Кривенко народилася у 1974 році в м. Свердловськ Луганської області. У 1996 році закінчила Київський державний економічний університет, отримала диплом магістра за спеціальністю "Економіка підприємства"; програма "менеджмент проектів та консалтинг".

У 2010 році закінчила Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу, спеціальність "Нафтогазопроводи та нафтогазосховища", спеціалізація – обслуговування, ремонт і реконструкція трубопроводів, кваліфікація – інженер-механік.

За результатами відкритого конкурсного відбору 29 травня 2018 року призначена на посаду члена Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. До призначення членом НКРЕКП працювала в Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, на посаді заступника директора Департаменту із регулювання відносин у нафтогазовій сфері.