Доба в ООС: зафіксовано 37 обстрілів, 4 військових поранено

Минулої доби, 7 червня, в районі проведення ООС збільшилась інтенсивність бойових дій, які тривали на всій лінії зіткнення. Четверо українських військових поранено

Про це повідомляє прес-служба ООС.

Окупанти  10 разів застосовували міномети калібрів 120 і 82мм та 2 рази артилерію калібру 122мм. Всього за минулу добу зафіксовано 37 обстрілів.

На Луганському напрямку найактивніше бойові дії тривали в районах населених пунктів Кримське та Новотошківське, де упродовж доби противник чотири рази використовував міномети та танк. На Горлівському напрямку бої не припиняються поблизу селища Зайцеве. На Донецькому напрямку – в районі Кам'янки. Спостерігається загострення на Маріупольському напрямку - в районах селищ Водяне та Лебединське, де упродовж доби ворог випустив щонайменше 85 мін та снарядів.

Як уже повідомлялось, зранку 7 червня противник, нехтуючи нормами Міжнародного гуманітарного права, здійснив терористичний акт в населеному пункті Голубівське на Луганщині, що перебуває під окупацією російських військ. Контрбатарейними радарами та іншими засобами контролю зафіксовано, що обстріл цивільного мікроавтобусу терористами здійснено 82-мм мінометом з північної околиці населеного пункту Донецький.

Минулої доби під час боїв поранення отримали четверо наших воїнів, їх невідкладно було евакуйовано до шпиталю.

За даними розвідки, противнику нанесено втрат: один окупант загинув та двоє поранено.