Джошуа та Вайлдер домовилися про бій за титул абсолютного чемпіона світу

Британець Ентоні Джошуа та американець Деонтей Вайлдер визначать абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі

Про це повідомляє ESPN.

Чемпіона світу WBC Деонтей Вайлдер погодився на умови Ентоні Джошуа, який володіє титулами WBA, WBO та IBF. Американець готовий боксувати у Великій Британії та об’єднати пояси. Про це заявив менеджер боксера зі США - Шеллі Фінкель.

"Ми згодні на усі умови промоутера британця Едді Хірна. Деонтей погодився битися у Великій Британії. Вайлдер відправив Джошуа електронного листа, а я відправив мейл Едді Хірну. Ми повідомили, що офіційно приймаємо умови угоди. Надсилайте контракт", - сказав Фінкель.

За його словами, вони також готові у будь-який момент повернутися до попередньої пропозиції. Раніше сторона Вайлдера пропонувала Джошуа гарантований гонорар $50 млн за бій в США.

За словами Фінкеля, Вайлдер отримає гарантований гонорар, але точну суму він не називає. "Вайлдеру запропонований солідний гонорар. Жодних процентних розподілів призового фонду не буде. Ми трохи не так планували, але Вайлдер хоче цього бою, тому довелося поступитися", - пояснив менеджер, додавши, що мова йде про контракт на два бої з матчем-реваншем у США. За інформацією ESPN, гонорар Вайлдера складе понад $15 млн.

Бій може відбутися 15 вересня, але організаторам не хотілося би конкурувати з реваншем між казахстанцем Геннадієм Головкіна та мексиканцем Саулем Альваресом, який також може відбутися тієї ж дати.