Українським студентам презентували нову освітню програму в США. Новини компанії

Компанія BN Education Group розробила програму якісної освіти в аграрній галузі за кордоном з гарною технологічною базою та практичними навичками

Про це йдеться у сюжеті Еспресо.TV.

Сучасна молодь повністю зруйнувала старі стереотипи щодо сільського господарства України! В очах нового покоління аграрна галузь - це вже не радянський Колгосп та відстале життя! А новітні технології, сучасне виробництво та шанс стати справжнім господарем на своїй землі.

"Мені здається, що це одна дуже така важлива сфера тому, що саме вона може підняти економіку України. Аграрна сфера йде в ногу з часом і з технологіями", - зауважив студент Уманського аграрного ліцею Антоній Радзіілов.  

Отримати якісну освіту в аграрній галузі за кордоном з гарною технологічною базою та практичними навичками - таку програму розробила компанія BN Education Group - один з лідерів у сфері організації освіти за кордоном.

"І коли ми спілкуємося з аграріями, всі говорять приблизно одне і те ж - аграрний сектор в Україні досить добре розвинений, проте єдине, чого їм не вистачає - це кадрів, кваліфікованих кадрів. Тому ми і вирішили, що ми зможемо виховати і навчити кадри, які зможуть бути лідерами в аграрному секторі України", - наголосила засновник компанії Оксана Чмихало. 

На спеціальній конференції майбутні агрономи могли поспілкуватися з директором приймальної комісії Луізіанського Університету Мариною Перейрою. Вона розповіла про культурні, національні та психологічні особливості навчання в США. Молодим українцям також продемонстрували фільми про життя та побут американських студентів.

"Не тільки у нас освіта хороша для студентів, а ще у нас поставлена наука на найвищому рівні. Саме наукові дослідження останні йдуть від наших професорів. І студенти з цим стикаються щодня. Тобто студенти, які хочуть привезти сюди якісь нові технології, - обов'язково цього навчаться, у них буде можливість все це зрозуміти. І привезти сюди, і впровадити тут, у вашій країні", - зауважила директор приймальної комісії Луізіанського університету Марина Перейра. 

Перші студенти вже успішно пройшли співбесіди. І восени відправляться за океан освоювати нові аграрні спеціальності.