Український боксер битиметься за титул з екс-чемпіоном світу

Суперником українця Сергія Дерев’янченка у бою за титул IBF стане екс-чемпіон світу зі США Деніел Джейкобс

Про це повідомляє The Ring.

Боксери сперечатимуться за вакантний титул IBF (Міжнародної боксерської федерації) у середній вазі (до 72,6 кг).

Дерев'янченко та Джейкобс тренуються у одного тренера - американця Андре Розьє, проте менеджер боксерів Кіт Коннолі заявив, що це не стане перешкодою для бою.

"Я розмовляв з Денні та Сергієм і повідомив їм про те, що IBF призначила бій та відвела на переговори 30 днів, після чого можуть відбутися торги. Я планую зустріч з обома боксерами, і буду шукати найбільш привабливі фінансові умови для них обох", - сказав Коннолі.

Менеджер зазначив, що українець та американець прагнули зустрітися з іншими суперниками, проте вони професіонали і не відмовляться від можливості здобути титул.

"Упевнений, що їм би хотілося поєдинок з іншим суперником, але вони обидва розуміють, що це бізнес і хочуть завоювати чемпіонський титул. Є ще варіант для Денні зустрітися з Саулем Альваресом, якщо його переговори з Геннадієм Головкіним закінчаться невдачею, але ми будемо думати про це, якщо така можливість виникне", - зазначив Коннолі.

Титул IBF було проголошено вакантним, після того, як казахстанець Геннадій Головкін відмовився проводити захист проти обов'язкового претендента Сергія Дерев’янченка.

31-річний Деніел Джейкобс з 2014 до 2017 року був чемпіоном світу WBA, доки не поступився у об'єднавчому поєдинку Геннадію Головкіну.

32-річний Сергій Дерев’янченко провів на професійному рингу 12 боїв та в усіх здобув перемоги. Боксер народився у Феодосії, проте після анексії Криму, продовжує виступати за Україну.