У Кривому Розі батьки знімали порно з 4-річною донькою за криптовалюту

У Кривому Розі правоохоронці затримали сімейну пару, яка використовувала свою 4-річну доньку для зйомок порнографічних роликів

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції. 

Подружжя - 29-річний чоловік та 30-річна жінка вихідці із Кавказького регіону. Для своєї злочинної діяльності подружня пара використовувала свою 4-річну доньку. Зловмисники вступали з нею у статеві зносини, фіксуючи це на відео.

"Після того, що робила зі своєю донькою затримана, її неможливо назвати мамою. Я не можу розповісти все те, що ця істота робила з дитиною, але на мою думку, цю жінку вже не виправити", - зазначив перший заступник глави Нацполіції.

Продаж цих відеофайлів відбувався в анонімно у Інтернеті. Зловмисники зазвичай відшуковували "клієнтів", пропонуючи переглянути або купити відео. Для оплати відео використовували криптовалюту.

Поліцейські встановили нікнейм, який використовували зловмисники для завантаження файлів порнографічного змісту. За оперативною інформацією, останнє завантаження файлів цим користувачем було здійснено кілька діб тому. 

У квартирі, яку орендували зловмисники Кривому Розі правоохоронці провели санкціонований обшук. За його результатами вилучено комп’ютерну та відеотехніку, яку подружжя використовувало для створення та розповсюдження порно, а також мобільні телефони.

За даним фактом триває досудове розслідування за ч. 4 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) КК України. Вирішується питання щодо оголошення зловмисникам про підозру. Їм загрожує до десяти років позбавлення волі.