Художник перетворив старий трейлер на басейн. Що ще можна зробити зі старої автівки

Французький художник Бенедетто Буфаліно відомий тим, що перетворює машини в незвичайні художні інсталяції, трансформував старий трейлер в справжній басейн

На це звернуло увагу видання New Atlas.

Спочатку команда Буфаліно витягла "нутрощі" трейлера, після чого зміцнила корпус за допомогою спеціальної сталевої рамної структури. Потім в колишньому трейлері розмістили басейн - судячи зі знімків, він функціональний і може витримати відносно багато людей.

Втім, на фотографіях показаний трейлер, припаркований на галявині, і невідомо, наскільки така конструкція мобільна, особливо коли басейн наповнений водою. Як пише New Atlas, "трейлер" в такому вигляді має бути занадто важким і не зможе переміщатися.

Видання зазначає, що роботи Буфаліно не є справжніми продуктами, призначеними для ринку. Це лише інсталяції, в яких звичайні старі машини перетворюються на щось несподіване. Так, нещодавно французький художник зробив зі старого Ford піч для піци. 

Інші інсталяції включають в себе перевернутий автомобільний вуличний ліхтар, стіл для пінг-понгу на лімузині, бетономішалку, перетворену на гігантську дзеркальну кулю, акваріуми з промислових екскаваторів та телефоних будок та багато іншого.

Читайте також: Як фотограф повторював портрет Далі: підвішений стілець, вода з відра та літаючий тостер замість котів