Заборонила мама. Кличко розповів, чому зірвався реванш із Льюїсом

Віталій Кличко розповів, хто відмовив Леннокса Льюїса від проведення бою-реваншу із ним

Про це він розповів The Ring.

Віталій Кличко заявив, що міг провести реванш з Ленноксом Льюїсом, однак бій не відбувся, оскільки втрутилася мати британського боксера.

"Після того бою Льюїс пообіцяв, що буде реванш. Я дуже радий, що мені пощастило битися з великим чемпіоном, яким був Льюїс. Я показав свій рівень, я вважаю, що переміг його, але судді зупинили бій. Тоді після бою Льюїс сказав мені, щоб я не турбувався, що ми знову зустрінемося на рингу", - пригадує Кличко.

За словами екс-чемпіона світу він вже прибув у офіс Льюїса для підписання контракту, однак британцеві заборонила вдруге битися із ним мама.

"Леннокс запросив мене в свій офіс у Лондоні, щоб підписати контракт на наступний бій. Я був здивований, побачивши там його маму. Ми обговорювали бій протягом двох годин, його мама не сказала ні слова. Але вона пильно вивчала мене, відразу було видно, що вона мудра жінка. Потім я поїхав, а мені зателефонував Леннокс і вибачився, сказавши, що бою не буде", - розповів Кличко, який переконаний, що не подобався матері Льюїса.