Біля Слов'янська затримали терориста "ДНР" із арсеналом зброї

Поблизу Слов’янська Донецької області співробітники СБУ зі складу Об’єднаних сил і Нацполіція затримали бойовика "ДНР", який мав при собі арсенал зброї

Про це повідомляє прес-служба Операції Об'єднаних сил.

Правоохоронці встановили, що 35 річний чоловік, який оселився у родичів на підконтрольній українській владі території Донеччини, з 2014 року перебував у складі терористичної організації "ДНР" і зі зброєю в руках воював проти українських військових.

Під час затримання за місцем проживання бойовика вилучили 2 пістолети ПМ, автомат АК-74, підствольний гранатомет, боєприпаси до них та інші засоби ураження.

Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст. 260 (створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань) та ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу Українию. Йому обрали запобіжний захід у вигляді арешту.

У прес-службі ООС зазначили, що бойовик міг бути засланим на мирну територію України для підготовки та вчинення диверсій.