Двоє бійців ЗСУ загинули на Донбасі, ще шістьох - поранено. Втрати окупантів - 22 особи

Минулої доби двоє українських військовослужбовців загинули на Донбасі, ще шестеро військових зазнали поранень

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

Протягом минулої доби ситуація на Сході України залишалася складною, на всій лінії зіткнення тривали інтенсивні бойові дії.

Російсько-окупаційні війська 33 рази відкривали вогонь по позиціях української армії, з них 15 разів використовували заборонені Мінськими угодами міномети калібрів 120 і 82мм та 5 разів артилерію калібру 122мм.

Бої не припиняються поблизу селищ Новотошківське та Оріхове, що на Луганщині. На Горлівському напрямку найбільш активні бойові дії тривали в районах Троїцького, Луганського та Південного. А на Донеччині - в районах Авдіївки, Опитного, Новотроїцького та Богданівки.

На Маріупольському напрямку інтенсивні бої продовжувалися в районах населених пунктів Водяне та Лебединське. Підрозділи українських військ надійно утримували рубежі, давали гідну відсіч ворогові та примусили його зупинити провокаційні обстріли.

"Під час бойових дій минулої доби 2 військовослужбовця Об’єднаних сил загинули, 6 отримали поранення та були госпіталізовані. За даними розвідки, упродовж 14 червня, 12 окупантів було знищено та 10 поранено", - підсумували у штабі.