Консульство РФ в Одесі закидали "кривавими" м'ячами

Акція з вимогою звільнити політичних в'язнів Кремля відбулася сьогодні, 16 червня 2018 року, під стінами російського консульства в Одесі

Приблизно 20 учасників патріотичних організацій провели пікет диппредставництва з плакатами-карикатурами на тему чемпіонату світу з футболу, який проходить в ці дні в Росії, передає Думская.net.

За словами організаторів пікету - представників одеського відділення "Автомайдану", світова спільнота має ігнорувати чемпіонат, оскільки він проводиться в країні, яка не дотримується міжнародних законів і загальнолюдських норм моралі.

Читайте такожФутбол на крові: день 2

"Країна-агресор утримує в заручниках наших громадян, звинувативши їх в тероризмі і силою нав'язавши своє громадянство. Ми сьогодні прийшли, щоб підтримати їх. Сьогодні пішов 34 день голодування Сенцова, а ми навіть не знаємо, що з ним, нашого омбудсмена до нього не пустили", - розповів представник "Автомайдану" Юрій Батир. 

За словами Батира, цією акцією вони хочуть підтримати політв'язнів і нагадати міжнародному співтовариству, що Росія - це країна-терорист.

У підсумку учасники акції облили футбольні м'ячі червоною рідиною і символічно забили голи у "ворота Російської Федерації", перекинувши спортивні снаряди через паркан дипломатичної місії.