Пташиний "могильник": суд знизив заставу власнику "Гаврилівських курчат" у 16 разів і відпустив

Печерський райсуд Києва відпустив під заставу співвласника ТОВ "Комплекс "Агромарс" Євгена Сігала і директора філії компанії Івана Зозулю

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

За інформацією прес-служби юридичної компанії Equity, команда адвокатів якої захищає права підозрюваних в суді, було оскаржене рішення Печерського райсуду Києва і в результаті судового розгляду Апеляційним судом Києва розмір застави (як альтернативного запобіжного заходу) був знижений до 5 млн грн для кожного підозрюваного.

"Необхідні суми були внесені на депозитарний рахунок суду і власники агрохолдингу Марина та Євген Сігал, а також директор філії Іван Зозуля були звільнені під заставу і зараз вже знаходяться зі своїми сім'ями", - повідомили в прес-службі юридичної компанії.

Як повідомлялось, Марина Сігал вийшла раніше під заставу у 90 млн грн. 

Раніше Печерський районних суд Києва обрав власникам ООО "Комплекс "Агромакс"" Євгену та Марині Сігал міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на два місяці з альтернативою внесення застави у розмірі 80 млн грн та 90 млн грн відповідно. 

Крім того, суд обрав директору структурного підрозділу Івану Зозулі такий самий запобіжний захід з альтернативою внесення застави в розмірі 84 млн грн.