Резервіст наклав на себе руки у перший день військових навчань

На території наметового містечка військових навчань "Північна фортеця", які проходять в Чернігівській області, наклав на себе руки один з резервістів

Про це повідомляє Оперативне командування "Північ" у Facebook.

"19 червня вранці на території наметового містечка навчань "Північна фортеця" сталася сумна подія: помер чоловік, який напередодні ввечері приїхав на навчання. Як повідомили командир підрозділу та резервісти, що ночували з ним в одній палатці, чоловік прибув у табір ввечері, на вечері і під час сну поводився спокійно. Трагедія сталася близько 4.15 ранку”, - йдеться у повідомленні.

За фактом інциденту проводиться розслідування, про результати якого командування частини повідомить додатково. Командування висловлює щирі співчуття рідним і близьким померлого.

"Просимо учасників зборів бути уважнішими одне до одного, звертати увагу на поведінку та психологічний стан ваших товаришів по навчанням. Повідомляйте командирам підрозділів про всі прояви тривожної чи нестандартної поведінки - можливо, цим ви допоможете зберегти людині життя", - додає прес-служба.