Житель Черкащини виграв мільйон гривень в "Лото-Забава"

Олександр Древаль з Черкаської області виграв мільйон гривень в "Лото-Забава"

Головне - не опускати руки. Новий мільйонер “Лото-Забава” Олександр Древаль грає вже багато років - з першого тиражу лотереї, і ось, нарешті, поповнив список мільйонерів.

Чоловік став переможцем 975 тиражу “Лото-Забава”. Пан Древаль із села Старий Коврай на Черкащині.

Раніше Олександр двічі приїжджав до студії “Лото-Забава” у якості учасника телерозіграшу у 2016 та 2017 роках. І лише у 2018 приїхав разом з донькою за своїм чеком на один мільйон гривень.

Окрім грошового призу від оператора державних лотерей, пан Олександр отримав у подарунок ексклюзивну програму "Два дні з життя мільйонера" від "КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ "М.С.Л.", яка передбачає чимало розваг серед яких зокрема: пересування на білосніжному лімузині, відвідування столичних ресторанів, відпочинок у SPA-салоні, професійну фотосесію, обід з ведучими улюбленої лотереї тощо.

Окрім того, на прохання самого переможця, лотерейний оператор влаштував гостям приватну екскурсію Києво-Печерською Лаврою з відвідуванням печер. А справжньою вишенькою на торті стала екскурсія до славнозвісного Межигір’я, яка включала в себе прогулянку резиденцією Хонка та відвідини музею ретро-автомобілей .

Розкішшю резиденції колишнього президента Олександр з донькою Вірою були вражені. Особливо запам’ятався інтер’єр. До слова, частину виграшу чоловік запланував витратити на ремонт. Відтворити межигірський інтер’єр Олександр не хоче, адже в першу чергу хоче допомогти дітям з покупкою житла та трохи поправити власне здоров’я. Радить іншим не опускати руки, адже йому вдалося стати переможцем лотереї. Пан Олександр став 288 мільйонером "Лото-Забава", а за весь час існування цієї лотереї мільйонерами та мультимільйонерами стали вже 293 українця.