Американка отримала в обличчя хот-догом з гігантського хот-дога. І опинилась в лікарні

У американку вистрілили хот-догом з гармати у вигляді хот-дога під час бейсбольного матчу і поставили їй фінгал

Про це повідомляє ABC News.

Жінка на ім'я Кеті МакВей (Kathy McVay) відвідала гру команд "Філадельфія Філліс" і "Сент-Луїс Кардіналс" ввечері 18 червня. Під час ігрової паузи на поле вийшов талісман господарів поля - команди з Філадельфії - разом з величезною пластиковою гарматою у вигляді хот-дога, що стріляє сосисками в тісті в глядачів. Одна з них потрапила в обличчя МакВей.

"Він з'явився з нізвідки і був дуже твердим, як тонна цегли. Мої окуляри злетіли ", - розповіла жінка. Вона зізналася, що не могла зловити хот-дог, обгорнутий в папір і скотч, так як у неї була травма плеча, яку повинні були оперувати через кілька днів. Жінку госпіталізували і зробили їй комп'ютерну томографію, щоб виключити ризик струсу.

Жінка зазначила, що не планує подавати до суду, адже є великою фанаткою команди, проте попередила інших уболівальників про небезпеку: "Будьте уважні. Я розумію і люблю бейсбол, але не хот-доги".

Представники команди принесли вибачення жінці і запропонували їй квитки на будь-яку іншу гру, яку вона може відвідати, коли видужає. Вони додали, що до цього ніяких інцидентів з гарматою для хот-догів не відбувалося.