На Закарпатті розпочалися зйомки українського фільму за участі голлівудських зірок

На Закарпатті у Синевирській Поляні розпочалися зйомки повнометражного історичного екшена "Захар Беркут" режисера Ахтема Сеітаблаєва

Про це повідомляє Держкіно. 

Фільм створюється компанією Kinorob за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Завершити знімальний процес творці стрічки планують наприкінці серпня, а прем’єра відбудеться у 2019-му році.

У зйомках екшена "Захар Беркут" за мотивами однойменної повісті Івана Франка візьме участь велика міжнародна акторська команда з України, США, Казахстану, Великобританії та Монголії.

Зокрема, на широкому екрані глядачі побачать: Андрія Ісаєнка ("Кіборги"), Олега Волощенка ("Сторожова Застава"), Роберта Патріка ("Термінатор 2: Судний день", "Міцний горішок 2", "Останній кіногерой", "Ангели Чарлі 2"), Цегміда Церенболда ("Військо Мин Бала"), Томмі Фленагана ("Хоробре серце", "Гладіатор", "Місто гріхів") та інших.

Дитячі ролі в стрічці виконають Михайло Корженівський, Андрій Сторож, Юрій Єрко,  Михайло Черняков, Аліна Довбуш, Євген Лебедин.

Раніше повідомлялося, що до знімальної команди "Захара Беркута" приєдналися голлівудські колеги. Разом з Ахтемом Сеітаблаєвим в якості співрежисера над стрічкою працює Джон Вінн. З американського боку фільм продюсують Джефф Райс, Юрій Карновський і Раджа Коллінз. Партнером та консультантом фільму є  Міжнародний Фонд Івана Франка.