Раніше за пожежників: як батько врятував сина-гонщика з палаючої автівки

Під час гонок американської асоціації NASCAR у Південному Бостоні авто одного з водіїв, Майка Джонса, загорілося через зіткнення з суперником та огорожею

Як повідомляє Jalopnik, хлопця врятували вже за декілька секунд після інциденту, але це були не співробітники траси чи пожежні, а його батько - Дін Джонс.

Він спостерігав за перегонами сина на піт-стопі, а коли побачив, що автівка сина загорілася, відразу побіг витягувати водія.

Згодом до місця аварії під'їхали пожежні. Коли батько гонщика переконався, що той в нормальному стані, то   повернувся до авто, щоб активувати систему пожежогасіння.

В інтерв'ю місцевим ЗМІ Дін Джонс зазначив, що автомобіль в результаті пожежі "повністю знищений", але головне, що його син не постраждав.

"У мене не було часу злякатися, я повинен був витягнути сина з машини. Я просто батько, просто батько, який допомагав своїй дитині", - сказав чоловік.

Незважаючи на порятунок сина, NASCAR поставила Джонса-старшого на випробувальний термін за вихід на трасу під час гонки. Але його це не засмутило: "Ніхто б не зміг зупинити мене від порятунку сина, навіть малюк Ісус".