23-24 червня фестиваль Made in Ukraine відбудеться у Криворівні

У рамках Форуму Східної та Центральної Європи Via Carpatia 23-24 червня відбудеться фестиваль українських виробників "У пошуках Made in Ukraine: зустріч в Карпатах"

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Локація знаходиться у селищі Криворівня, за 140 км від Івано-Франківська. Засновниця Made in Ukraine Юлія Савостіна розповіла, що не очікувала такої зацікавленості фестивалем від українських виробників.

"Я знаю як наші підприємці ставляться до будь-яких поїздок за межі Києва. Вони вважають, що все, що зроблене в Україні, так чи інакше, не дуже дешеве, і тому споживацька спроможність людей, в тій чи іншій області, відрізняється від київської. Але коли ми запропонували поїхати в Криворівню, ми не очікували такої активності.... В Криворівню їдуть, те що ми називаємо гастрономія. Це варення, продукти з меду, дуже багато сирів. Будуть вироби Hand Made - сувенірна продукція, яка створена руками. Трошки одягу та посуд", - зазначила вона. 

Форум Via Carpatia покликаний не лише розкрити різноманіття культури Карпат, але й зібрати разом інтелектуальних лідерів Східної та Центральної Європи.

До програми "Via Carpatia" увійшли кінофестиваль “Transcarpatia”, конференція "Коло Вінценза: майбутнє Карпат", фестиваль музики та мистецтва "Sounds of Carpatia", фестиваль  українських виробників “Made in Ukraine: Зустріч у Карпатах”, традиційний гуцульський фестиваль “Полонинське літо” та свято народної творчості імені Гната Хоткевича. Вхід на фестиваль у всі дні безкоштовний.