Синоптик розповіла, де сьогодні потепліє до 29 градусів

25 червня у деяких областях України очікується достатньо спекотна погода, втім західні регіони поки не залишає похолодання

Про це на своїй сторінці у Facebook написала синоптик Еспресо.TV Наталка Діденко.

Вона зауважила, що сьогодні погода знову буде неоднорідною, з контрастами та різним рівнем вологості. Зокрема, у західних областях триватиме домінування прохолодної, а вночі й холодної погоди: мінімально +6 +12 градусів, у Карпатах +2 +6 градусів, максимально +18 +23 градуси, у Карпатах +12+17 градусів.

На Півночі є ймовірність невеликих дощів, на Сумщині - сухо. Потепліє до +23+26 градусів, хіба в північних районах Чернігівщини +21+24 градуси.

У східних регіонах буде без опадів, повітря прогріється до 25-29 градусів. Центральна частина трохи розділиться - на Вінниччині +23, у Дніпрі та районах +28. Загалом очікується +24+27 градусів, без опадів.

"Південна частина - ідеальна погода, сонячно, сухо, тепло, без кусючої спеки, +25+29 градусів. У Києві протягом дня передбачається +23+24 градуси, є ймовірність дощу, але без перебільшення, періодично та локально", - підсумувала Діденко.