Бій Джошуа - Вайлдер зірвався, британець зустрінеться з Повєткіним

Британець Ентоні Джошуа замість поєдинку проти американця Деонтея Вайлдера зустрінеться з росіянином Олександром Повєткіним

Про це повідомляє World Boxing News.

За словами менеджера американського боксера Шеллі Фінкеля цього року Джошуа та Вайлдер не битимуться.

"Сьогодні ми отримали лист від промотуера Едді Хірна, у якому йдеться, що Джошуа не буде битися з Вайлдером у наступному бою, але готовий зустрітися через бій. Вони написали дату і місце: 13 квітня, "Вемблі", - сказав Фінкель. .

Сам Едді Хірн заявив, що наступним суперником Джошуа, ймовірно, стане Повєткін, який є офіційним претендентом на титул чемпіона світу з версією WBA (Всесвітньої боксерської асоціації).

Бій британця та росіянина може відбутися 22 вересня і буде показаний у США через новий стрімінговий сервіс DAZN, з яким Хірн нещодавно підписав контракт на трансляцію 32-х боксерських шоу на рік. Раніше бої Джошуа у США транслював американський телеканал Showtime, угода з яким добігла кінця.

Саме бажання Хірна показати бій Джошуа у США через новий сервіс могло стати однією з причин невдачі переговорів про об'єднавчий поєдинок з Вайлдером, у якого діє контракт з Showtime.