У Києві затримали ревнивицю, яка облила коханку чоловіка кислотою і ховалася від суду 13 років

У київському аеропорту імені Ігоря Сікорського правоохоронці затримали 65-річну жительку Краматорська, яка під виглядом іноземки 13 років ховалася від суду за напад на коханку чоловіка

Про це повідомляє прес-служба поліції Донеччини. 

У 2005 році жінка підстерегла імовірну коханку свого чоловіка і облила кислотою, спричинивши цим 76% відсотків опіків тіла. На суді вона провину свою не визнала, проте зібраних доказів було достатньо для того, аби суд визнав її винною у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ. Зловмисниці дали 5 років тюрми.

Скориставшись часом, відведеним на вступ вироку в законну силу, засуджена змінила ім’я та за підробленими документами вилетіла закордон. Жінка була впевнена у своїй безкарності, тому що з часу вироку суду минуло 13 років. 

27 червня вона повернулася в Україну, аби відсвяткувати свій день народження з родиною, проте правоохоронці вже мали на руках не тільки відомості про її місцеперебування, а й про дату її прибуття. Оперативники зв’язалися з київськими колегами та за їх сприяння затримали її в аеропорту. Саме у день затримання жінці виповнилося 65 років.

Її доправлять на Донеччину та передано для відбуття призначеного їй покарання.