Україна готова посилювати співпрацю з G7 у питаннях від безпеки до гендерної рівності, - Гройсман

Україна готова всебічно нарощувати співпрацю з країнами G7 щодо широкого кола питань - від безпеки до захисту умов гендерної рівності

Про це заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман під час зустрічі з головою МЗС Канади Христею Фріланд, повідомляє прес-центр урядового порталу.

Зустріч проходила у Копенгагені в рамках візиту Гройсмана до Данії і спільної участі у Другій конференції з питань українських реформ.  

"Вдячні за підтримку України в переговорах з міжнародними партнерами та в питанні протидії будівництву газопроводу Північний потік-2", - наголосив очільник уряду.

Сторони також підписали двосторонній документ щодо співпраці в сфері енергетики, зокрема за участі відомої канадської корпорації ICORE NFP.

Довідка:

ICORE NFP - є корпорацією, створеною відповідно до законодавства Канади, яка прагне підтримувати та забезпечувати регуляторні та технічні тренінги, стратегічні консультативні послуги, інформаційні технології, інновації та співробітництво для регуляторів видобувної промисловості енергетичних ресурсів у всьому світі з метою досягнення високого рівня регулювання.