Українці можуть офіційно виграти $232 мільйона в лотереї США

Лотерея Мега Мілліонс - США розігрує найбільший джекпот в світі

Найближчий тираж американської лотереї Мега Мільйони відбудеться в п'ятницю, 29 червня, о 23:00 за північноамериканським східним часом, і на кону величезний джекпот, $ 232 мільйони.
 
Взяти участь в тиражі може кожен, незалежно від країни проживання. Виграшні номери за результатами минулого тиражу - 17, 25, 29, 39, 60 і «Мегабол» 19. Вгадай хтось із учасників лотереї в минулий вівторок ці номери, йому (або їй) дістався б грандіозний приз в 212 мільйонів доларів. Проте, двоє щасливчиків зуміли вгадати п'ять з шести вищезазначених номерів - переможці забрали додому «втішний» приз в $ 1 мільйон кожен!
 
Ще 18 (!) Переможців, які зуміли вгадати чотири з шести виграшних номерів, отримали по $ 10000 кожен! До слова, семеро з них вибрали опцію «мегаплайер», завдяки якій будь-який другорядний приз збільшується в кілька разів, в залежності від номера, під яким випадає відповідна куля Мегаплайер, і отримали на руки $ 20000 замість $ 10000!
 
Взяти участь в тиражі Мега Мілліонс, будучи громадянином України, можна двома способами. Перетнути кордон та придбати квиток особисто. Можна особисто відправитися в США, щоб придбати квиток лотереї Мега Мілліонс у офіційного рітейлера, за умови, що потім квиток не буде покидати меж США. 
 
Брати участь в лотерейних тиражах США з України так само просто, як якщо б ви перебували там особисто. Все, що для цього потрібно зробити – купити лотерейні білети Мега Мільйони до тиражів, які проходять в Орландо, щовівторка і щоп'ятниці о 23:00 EST на сайті TheLotter онлайн!
 
Вибирайте 5 основних номерів від 1 до 70, а також кулю «Мегабол» з діапазону 1-25, збіг яких дозволить зірвати надзвичайний американський джекпот або 8 другорядних призів!
 
theLotter.com - перша в світі служба доставки лотерейних квитків, яка дозволяє людям замовляти офіційні лотерейні квитки з усього світу, не стягуючи комісій з виграшів.
 
Наталя з України виграла $ 1 мільйон на TheLotter

Ексклюзивне фото з переможницею $ 1 мільйона на сайті TheLotter. У вересні цього року Наталя з України виграла $ 1 мільйон у лотерею США

П'ять номерів принесли 23-річній Наталії з України виграш в $ 1 мільйон у лотерею США Мега Мілліонс. За результатами тиражу 26 вересня 2017 г. Наталія вгадала п'ять основних номерів з виграшної комбінації - 1, 10, 57, 66 і 75 і стала володаркою фантастичного призу другої категорії, $ 1 мільйон доларів.

Ми віримо, що фантастичний виграш Наталії - лише перша ластівка в серії незабутніх перемог, які чекають українців на арені світового лото. Не пропустіть свій шанс, придбайте білети Mega Millions прямо зараз.