Via Carpatia: Сьогодні в рамках форуму пройде музичний марафон, виступить Марія Бурмака

Сьогодні в рамках Міжнародного Форуму Центральної та Східної Європи Via Carpatia відбудеться музичний фестиваль Sounds of Carpatia

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Сьогодні в рамках фестивалю розпочинається марафон на підтримку всіх жителів Карпат - протягом всього дня будуть виступати українські гурти і співаки. Серед них, зокрема, Марія Бурмака, Олег Скрипка, Христина Соловій.

Зазначимо, Бурмака і Соловій є хедлайнерами грандіозного концерту у рамках музичного фестивалю Sounds of Carpatia, який розпочнеться о 19:00 на головній сцені Форуму біля музею Івана Франка. В цей день хедлайнерами вечора будуть також гурт Motanka, Gypsy Lyre та Sun Groove.

В рамках денної програми фестивалю 28 червня глядачі матимуть змогу насолодити виступами Романа Коляди, та гуртів Adm:t, РояльКіт Джалапіта.

Вчора тут відбулася урочиста церемонія закриття Першої міжнародної конференції "Коло Вінценза: майбутнє Карпат". В рамках неї український дисидент та віце-ректор Українського католицького університету Мирослав Маринович став лауреатом премії імені Станіслава Вінценза за гуманітарне служіння розвитку регіонів.