Авіакомпанія Bravo доправить за власний кошт 850 пасажирів, які застрягли за кордоном

Авіакомпанія Bravo Airways готова доправити в Україну близько 850 пасажирів, що постраждали від дій туроператора

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Керівництво Bravo Airways після проведення консультацій з Міністерством інфраструктури, Міністерством закордонних справ та Міністерством економіки, ухвалило рішення про початок виконання 5-ти гуманітарних рейсів 02.06.18 (3 рейси в Київ, 2 рейси до Львова) за рахунок авіакомпанії з метою забезпечення доставки близько 850 пасажирів, які постраждали від дій туроператора в Україну.

"Інформуємо, що докладний розклад рейсів буде опубліковано нами найближчим часом після узгодження всіх необхідних процедурних питань, пов'язаних із забезпеченням польотів”, - йдеться у повідомленні.

Авіакомпанія Bravo зазначає, що у зв'язку з систематичним невиконанням туроператором OASIS своїх фінансових зобов'язань протягом останніх двох років фінансова заборгованість перед авіакомпанією на 2 червня досягла 25 млн грн, що призвело до вимушеного скасування рейсів, унаслідок чого змінився розклад усіх польотів авіакомпанії.

Нагадаємо, у міжнародному аеропорту "Київ" ім. Сікорського (Жуляни) у понеділок скасовано кілька рейсів авіакомпанії Bravo Airways, тисячі пасажирів якої продовжують очікувати на виліт також і в міжнародному аеропорту "Бориспіль".

За інформацією, скасовано рейси до Ербіля (Ірак), Анталії, Даламана (Туреччина). Рейс до Шарм-еш-Шейха вилетів із запізненням у понад дві години.