В ОБСЄ досі працюють спостерігачі, які гуляли на весіллі доньки бойовика Бабая

Співробітники спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні, які у 2016 році були помічені на весіллі доньки бойовика Бабая, досі працюють у місії. Їх обіцяли звільнити 2 роки тому

Про це повідомив журналіст Євгеній Спірін на своїй сторінці у Facebook.

Він опублікував світлини зі святкування дня народження співробітниці місії ОБСЄ у Луганській області Дріни Моултрі, на яких також була Євгенія Зимич, яка була на весіллі доньки бойовинка "ЛНР". 

За словами журналіста, на святкування дня народження Дріни прийшли місцеві окупанти, які подарували їй козачу папаху.

"Ту саму, в яких катували козацькі відморозки українських солдатів, хлопців з ультрас і тих, хто не погодився з б*ядореспублікою. Ось, Дріна тепер буде їздити на інспекцію лінії фронту у папасі. Але залишимо це на її совісті. Цікавить нас в цьому консультантка Дріни. А хто це у нас тут? Це Євгена Зимич, яка тусувалася на весіллі у Бабая", - обурюється Спірін. 

Також, у ОБСЄ досі працює чоловік, який був на фото з весілля поруч із Зимич.

У ОБСЄ ще у квітні 2016 року перепросили за своїх співробітників та повідомили, що їх вже звільнили.  Також додали, що вони не були на весіллі доньки бойовика і фото було зроблено ніби то у 2015 році. 

"Хоча спостерігачі не відвідували весілля як таке, фото чітко вказує на помилкове рішення з їхнього боку. Ці спостерігачі більше не працюють у місії", - йшлося у повідомленні. 

Нагадаємо, мова іде про весілля відомого бойовика Володимира Тимофєєва, на прізвисько Стахановський Бабай. 


Источник: https://censor.net.ua/p383205