Найвпливовіші люди в інтернеті - 2018. Хто потрапив до списку Time

Журнал Time склав щорічний список найвпливовіших особистостей інтернету. До нього увійшли президент США Дональд Трамп, репер Каньє Уест і співачка Ріанна

Список опублікували на сайті видання Time.

Співачка Ріанна

У березні 2018-го співачка Ріанна опублікувала історію в Instagram про те, що Snapchat випустили рекламу гри для смартфонів, в якій пропонували на вибір відшмагати Ріанну або вдарити співака Кріса Брауна. Після скарги співачки акції Snapchat обвалилися на 4% і ринкову вартість компанії на $800 млн.

У травні вона опублікувала фотографії в купальниках із видимою щетиною на ногах, і цим надихнула багатьох підписників. Також вона випустила спеціальну лінійку косметики Fenty Beauty, у якій людина із будь-яким відтінком шкіри може обрати для себе потрібний продукт.

Благодійники Шарлотта і Дейв Вілнери

Білше 2000 детей були відділені від своїх сімей через імміграційну політику адміністрації Трампа.

Тож Шарлотта і Дейв Вілнери створили Facebook-сторінку, щб зібрати кошти і повернути дітей у сім’ї. Їм вдалося зібрати більше $20 млн і 500 тис. людей та стати найбільш успішною кампанією зі збору коштів в історії Facebook.

Ці гроші витрачають на освіту дітей іммігрантів і юридичну допомогу їхнім сім’ям.

Корейський гурт BTS

BTS – південнокорейський бойбенд із семи хлопців. Вони почали свою кар’єру 5 років тому, та справді відомими стали лише зараз. Вони отримали світове визнання після випуску другого студійного альбому Wings. Вони отримали премію Mnet Asian Music Awards у номінації "Виконавець року".

Гурт б’є рекорди у YouTube. Із кліпом на пісню Fake Love вони змогли набрати більше переглядів, ніж у Тейлор Свіфт і Psy. У них є навіть своя "армія", яка невпинно пише коментарі та лайкає усе, що публікує гурт у соцмережах.

Блогер Наомі Ватанабе

30-літня Ватанабе - одна з найпопулярніших зірок в Японії, У її Instagram понад 8 млн. підписників. Вона використовує мережу, щоб за допомогою комічного контенту руйнувати стереотипи про японських жінок.

Її приємна зовнішність та нахабне почуття гумору призвели до того, що вона потрапила до журі японського "X-Фактора". Також вона часто співпрацює із різними модними брендами, серед яких: Gap, Fendi та Gucci.

"Я хочу сказати людям, щоб вони любили себе такими, як вони є", - сказала Ватанабе виданню TIME.


Також до списку найвпливовіших в Інтернеті за 2018 рік потрапили 17-річна співачка Аріель Мартін, відома під псевдонімом Baby Ariel, студенти з Паркленд, які виступають за посилення контролю над обігом зброї.

До них приєднався і президент США Дональд Трамп: завдяки його заявам в Twitter в Каліфорнії відкрили цілий музей.

Також в числі найвпливовіших людей - репер Каньє Уест, Instagram-блогер Бізі Філіппс, жінки філіппінського руху #BabaeAko, зірки YouTube Логан і Джейк Пол та інші.

Повний список можна подивитися на сайті видання.