Стрілянина у Києві: постраждалий помер у лікарні

Чоловік, у якого стріляли в центрі Києва, помер від численних вогнепальних поранень у лікарні

Про це повідомляє Вартові.Еспресо.

Чоловік 1988 року народження, якого підстрелили на вулиці Великій Васильківській, внаслідок вогнепального поранення помер у лікарні.

"Потерпілий помер у лікарні, у нього численні вогнепальні поранення, але остаточні висновки нам надасть судово-медична експертиза”, - повідомив голова ГУ Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко в ефірі Еспресо.TV.

За його словами, чоловік вийшов з офісу на розі вулиці Велика Васильківська, коли недалеко від нього під’їхав автомобіль. З авто вийшла людина, яка здійснила кілька пострілів і продовжувала стріляти, навіть коли жертва впала на землю.

Свідки розповіли правоохоронцям, що зловмисник втік у двори та назвали прикмети автомобіля, який він використовував, тож по місту Києву відпрацьовуються відповідні оперативні плани, орієнтування передані всім патрулям.

"Поліція відпрацьовує ряд версій, і безперечно одна з версій - це вбивство на замовлення. Однак це буде зрозуміло після встановлення особистості потерпілого, його зв’язків, відпрацювання способу його життя. Ми можемо говорити, що зловмисників було щонайменше двоє, оскільки стрілок вийшов із автомобіля, який з місця події зник", - розповів Крищенко.

Наразі Нацполіція встановила особу померлого і перевіряє його зв’язки та спосіб життя. Відомо, що він деякий час мешкав у Києві.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство". Правоохоронці встановлюють обставини і мотиви злочину.