Банда з Херсонщини продавала психотропи через Telegram. Мали наркотиків на мільйон грн

Правоохоронці Херсонської області затримали групу осіб, які продавали наркотичні засоби

Про це повідомляє прес-центр Головного управління Національної поліції Херсонської області. 

Ще навесні правоохоронці з'ясували, що жителі обласного центру продають психотропну речовину PVP та амфетамін. Зловмисники робили закладку у Херсоні за допомогою месенджера Telegram на одній із сторінок в соцмережі.

Згодом було встановлено, що до злочинів причетний 24-річний житель Корабельного району, який замовляв та отримував наркотики з однієї з Східно-Азіатських країн.

Для продажу наркотиків він підібрав кількох громадян, а свій товар вони рекламували на стінах будівель обласного центру.

"У підозрюваних були вилучені пакунки з психотропною речовиною, готової для реалізації на суму близько мільйона гривень, грошові кошти в сумі 27300 гривень, 2100 Євро, банківські картки на ім’я учасників группи, на яких зберігалися близько 75000 гривень, отриманих зловмисним шляхом. Також правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку та мобільні телефони, за допомогою яких зловмисники виходили на з’язок із потенційними покупцями", - наголосили у відомстві. 

Наразі підозрювані затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання затриманим міри запобіжного заходу. Проводяться необхідні експертизи та слідчі дії.