Ломаченко може провести бій проти непереможного росіянина

Наступним суперником українського боксера Василя Ломаченка стане переможець поєдинку між мексиканцем Раймундо Бельтраном та росіянином Романом Андрєєвим

Про це заявив промоутер українця Боб Арум, повідомляє Boxingtalk.

За словами глави промоутерської компанії Top Rank, Ломаченко у наступному поєдинку зустрінеться із переможцем бою між чемпіоном світу WBO (Всесвітньої боксерської організації) у легкій вазі (до 61,2 кг) Раймундо Бельтарном та офіційним претендентом на цей титул Романом Андрееєвим. Боксери зустрінуться 25 серпня у Фініксі (США).

"Ми, як і раніше плануємо, що Бельтран вийде на ринг 25 серпня. У нього є офіційний претендент на титул - Роман Андрєєв. Ми намагалися переконати Андрєєва відійти у бік, але він відповів відмовою", - сказав Арум, який також є промоутером Бельтрана.

Водночас, власник Top Rank запевнив, що Ломаченко у будь-якому випадку зустрінеться із переможцем цього бою, навіть якщо ним стане росіянин.

Тож наступним суперником українця може виявитися 32-річний Роман Андрєєв, який виграв на професійному рингу 21 бій, 15 перемог здобув нокаутом та не зазнав жодної поразки.