Як "Бумбокс" і The Gitas співали за кермом через океан для спільного кліпу

Українські гурти "Бумбокс" і The Gitas презентували кліп на нову пісню "Тримай мене", яку планували записати 10 років поспіль

Кліп гурти презентували на прес-конференції. 

Соліст "Бумбокса" Андрiй Хливнюк і фронтмен The Gitas Саша Чемеров давно планували записати спільну композицію ще 10 років тому. Робота над треком почалися спонтанно лише влітку 2017-го року.

Свої партії гурти писали на відстані, адже були на різних континентах. 
Зйомки для кліпу теж проходили на різних материках. "Бумбокс" знімалися в Україні, а також італійському Неаполі, Помпеях і закинутому місті  Крако. А The Gitas у пошуках унікальних локацій каталися по Каліфорнії. 

"Зйомки цього кліпу мені сподобалися більше, ніж дуже велика кількість кліпів, знятих раніше, особисто моїх, і знятих більш професійно. Тому що тут вдалося сфокусуватися і вхопити реальну емоцію. Це не постановочне відео", - зізнався Андрій Хливнюк. 

За словами музикантів, головне, що є у пісні - це "повітря, яке залишається для слухача". У ній кожен може віднайти власний сенс.

Основне ж завдання для схухача - обрати, яким бути: чесним чи розумним. 

"Можна бути чесним і потрапити в халепу, а можна бути розумним і у неї не потрапити. У вас завжди є вибір, яким бути. Раніше я завжди був суто чесним. А зараз я вчуся бути розумним, бо чесність - на кордоні із егоїзмом, мені здається", - поділився Чемеров.

Андрій Хливнюк ж розповів про власне розуміння пісні.

"Наше суспільство схиблене на успіху, грошах, молодості чи так званій красі. Обирайте честь. Бо цей розум, який нам нав'язують - це не компроміс, про який ти кажеш", - посперечався Хливнюк. - Обиратйте чесність, бо українська "розумність" ви знаєте яка. Знаєш, коли треба прапором махнути, а коли - комусь грошей дати, щоб "порішати".

На пісню "Тримай мене" гурти записали одразу три версії: спільну, варіант Олександра Чемерова та акустичну.