Знову "Новачок": двоє людей біля Солсбері отруїлися тією ж речовиною, що і Скрипалі

Чоловік і жінка, яких знайшли без свідомості у графстві Вілдшир, були отруєні "Новачком" - такою самою нервово-паралітичною речовиною, як і колишній шпигун Сергій Скрипаль і його дочка Юлія

Про це повідомляє видання BBС з посиланням на дані поліції. 

Зазначається, що потерпілі, ймовірні імена яких Чарлі Роулі та Дон Стерджес, досі знаходяться у критичному стані після того, як у суботу їх знайшли у приватному будинку. 

Правоохоронці зауважили, що у минулому ці люди не робили нічого такого, що могло б зробити їх потенційними жертвами подібного нападу. 

Поліція ще не може точно сказати, чи був цей тип "Новачка" з тієї ж партії отрути, від якої постраждали Скрипалі, втім такої можливості не виключають. 

Місцевих жителів також попередили, що їм краще не брати до рук та не піднімати невідомих предметів, адже невідомо, де саме може зберігатися отрута.  

Фото Дон Стерджес та Чарлі Роулі

Як повідомлялося, 30 червня в місті Еймсбері графства Вілтшир на півдні Англії було виявлено непритомних чоловіка і жінку. Їхній стан тоді пов'язували із впливом невідомої речовини, однак не могли сказати точно, чим вони отруїлися.