Деяким ЗМІ пропонують гроші за розміщення фейків про Гройсмана, - прес-секретар прем'єра

Прес-секретар прем'єр-міністра України Василь Рябчук повідомив про те, що деяким ЗМІ пропонують за гроші розмістити компрометуючі фейкові матеріали про Володимира Гройсмана

Про це Рябчук написав у Facebook.

"Подзвонив щойно мені товариш-журналіст, аби просто посміятись. Його виданню запропонували за гроші розмістити фейковий матеріал, який мав би компрометувати Прем'єр-міністра. Пікантність ситуації в тому, що приносять і надсилають їм його не вперше, роблять це з різних джерел, але самі тексти збігаються "до коми", - йдеться у дописі. 

Також, Рябчук додає, що атаки стосуються і дружини Гройсмана. Він наголосив, що це неправда і закликав представників ЗМІ не реагувати на ці фейки.

Як повідомляє Укрінформ, 13 червня Гройсман заявив, що володіє інформацією про те, що проти нього готують провокації. Згодом Служба безпеки України заявила, що з'ясовує інформацію про митні платежі, які внесла за оформлення автомобіля Mercedes GLE 350D дружина прем'єр-міністра Володимира Гройсмана Олена. На Житомирську митницю надіслано відповідні листи за підписом першого заступника голови СБУ Павла Демчини.