Нацполіція спростовує затримання поляків за бійку з українцями у Львові

Прес-служба Нацполіції спростовує інформацію про те, що до Галицького райвідділу у Львові привезли поляків за бійку з українцями

Про це повідомляє Еспресо.TV.

5 червня на сторінці депутата Львівської міськради Ігоря Зінкевича у Facebook з’явилась інформація, що у центрі Львова між польськими туристами та українцями відбулась сутичка. Сам депутат зазначає, що на власні очі конфлікт не бачив, а фото йому надали свідки.

"Зі слів постраждалих, поляки вимагали "українських курв", і коли їм зробили зауваження, то вони ще й побили тих людей, які їм зробили зауваження, наразі поліція їх затримала. Всі вони на вулиці Мартовича у Галицькому відділу поліції”, - йдеться у повідомленні.

Тим часом прес-служба Нацполіції у Львівській області спростовує інформацію про затримання іноземців.

"До поліції надходило звернення львів'янина про те, що на розі вулиць Гнатюка та проспекту Свободи група іноземців висловлювалася нецензурними словами. Дана інформація була внесена до Єдиного реєстру і ми проводимо перевірку. Жодної інформації, що хтось був травмований чи була бійка, до поліції, станом на зараз, не надходило. Іноземців до Галицького відділу поліції не доставляли”, - повідомила речниця Нацполіції у коментарі Еспресо.TV.

Згодом на сторінці Зінкевича з’явилося відео конфлікту між українцями та поляками.

ОБЕРЕЖНО, ДАЛІ НЕЦЕНЗУРНА ЛАЙКА.