https://static.espreso.tv/uploads/article/2545119/imagesim578x383-my-house-1530823485.jpj.gif", "width": 960, "height": 560 }, "description": "Учитель з Огайо придумав, як за допомогою конструктора Lego побудувати модель ракети SpaceX з вражаючим рівнем деталізації" }

Вчитель запропонував модель Falcon Heavy з Lego, і тепер компанія випустить конструктор

Учитель з Огайо придумав, як за допомогою конструктора Lego побудувати модель ракети SpaceX з вражаючим рівнем деталізації

Про це  пише Popular Mechanicks.

Компанія Lego вирішила випустити копію найвідомішої з них, Falcon Heavy. В даний час концепт конструктора все ще знаходиться в розробці, однак випуск моделі - всього лише питання часу.

За кілька місяців з того моменту, як Lego опублікувала на своєму сайті пропозицію по випуску набору Falcon, ідею підтримали вже більше 10 000 людей.

Згідно автору концепту, вчителю з Огайо на ім'я Кевіну Хемейеру, модель буде складатися з 1700 деталей і досягне приблизно 66 см у висоту. В результаті, вона майже зрівняється з моделлю Lego Saturn 5, хоча реальний "Сатурн-5" був значно довшим за сучасну Falcon Heavy.

Кевін далеко не першим запропонував ідею відтворення ракети Ілона Маска, проте компанія виділила саме його пропозицію за рахунок вдумливої ​​деталізації і репутації: учитель будує моделі космічних кораблів з 1990-го року, і навіть у своїй новій роботі використовував деякі деталі віком 30 років.

Читайте також: Найпотужніша ракета за останні 30 років.Все, що потрібно знати про тріумфальний запуск Falcon Heavy