Відео та плакати: як в уряді збираються популяризувати армію

Міністерство інформаційної політики запускає нову кампанію з популяризації української армії "Я АРМІЯ"

Про це повідомляє державний секретар Міністерства інформаційної політики Артем Біденко, передає Укрінформ

Під кампанією популяризації мають на увазі відеоролики, а також друковані плакати переможців конкурсу "Допоможи війську плакатом".

"Ролики запущені на всіх телеканалах, у мережі Інтернет, а також звертаємося до мереж кінотеатрів, щоб вони у себе розміщали. Крім того, зовнішня реклама "Я АРМІЯ" вже висить. Плануємо із серпня зовнішню рекламу - на площини розмістити ось ці плакати, які сьогодні презентуємо. Розраховуємо, що будуть нові роботи на вересень-жовтень", - сказав Біденко.

За його словами, найближчим часом 600 надрукованих плакатів переможців конкурсу "Допоможи війську плакатом" будуть розміщені у військкоматах столиці, а згодом - у військкоматах та військових частинах усієї держави.

Як зазначила головний спеціаліст сектору з питань просування України у світі Міністерства інформаційної політики України Софія Джуринська, популяризація армії є пріоритетом для відомства. 

"Ми всіляко підтримуємо наше військо та проводимо різноманітні кампанії протягом року. Вже відбулася перша хвиля під гаслом "Ти потрібен зараз", була запущена кампанія з розміщення бордів та ролики на загальнонаціональних та регіональних телеканалах. Зараз відбувається друга хвиля під гаслом "Я АРМІЯ". Вона була запущена у червні і продовжуватиметься", - сказала Джуринська.