Audi представила автівку з екранами замість дзеркал

Audi представила фотографії інтер'єру свого нового електрокара Е-tron, який почнуть продавати у 2019 році

Про це пише Engadget.

У компанії розповіли, що всі зображення, які будуть виводитися на спеціальні дисплеї, можна буде переглядати в декількох режимах - наприклад, їзда по шосе чи огляд для правильної парковки.

Журналісти, які були присутні при презентації, відзначають, що ця деталь різко відрізняє Audi e-tron від інших автомобілів, проте інші риси інтер'єру не відрізняється від тих, які вже є на ринку. З інших доповнень в Audi також зробили віртуальну приладову панель, і додала екран для смарт-контролю.

Дисплеї діагоналлю сім дюймів знаходяться під комфортним для водія кутом, зображення на них можна переміщати звичним для будь-якого користувача смартфона способом. У компанії розповіли, що така комплектація буде за замовчуванням, однак не у всіх країнах ця розробка зможе отримати ліцензію.

  • Нагадаємо, німецький концерн Volkswagen показав, як буде виглядати електричний седан. Компанія опублікувала перші зображення робомобіля, який має з'явитися до 2020 року.
  • У магазинах торговельних мереж Walmart і Kroger покупці зможуть самостійно сканувати штрих-коди товарів за допомогою мобільних додатків і оплачувати покупки в один дотик.
  • Найвідомішою в області автоматизації магазинів стала компанія Amazon, яка відкрила повністю автоматичний магазин. У ньому не потрібно стояти в черзі на касі - просто покласти товар в сумку і вільно піти. Там немає ні касових терміналів, ні продавців - тільки розумні сканери.