Кріштіану Роналду перейшов з "Реалу" до "Ювентусу"

"Реал Мадрид" підтвердив трансфер нападаючого Кріштіану Роналду в "Ювентус"

Сума трансферу не називається, але раніше італійські медіа оцінювали її в 100-105 мільйонів євро, інформує Football.ua.

Кріштіану Роналду прокоментував свій перехід з "Реала" в "Ювентус" в листі, який опубліковано на офіційному сайті мадридського клубу.

"Роки, проведені в "Реалі", можливо, були найщасливішими в моєму житті. Я можу подякувати усіх в клубі за любов, яку я отримав. У Мадриді я провів 9 чудових років. У мене були приголомшливі товариші по команді на полі і в роздягальні, я відчув неймовірну підтримку фанатів, разом ми виграли три Ліги Чемпіонів поспіль і чотири - за 5 років. Проте, я вважаю, що настав час почати новий етап в моєму житті, і саме тому я попросив клуб відпустити мене", - написав Роналду.

33-річний португалець перейшов в "Реал" з "Манчестер Юнайтед" в 2009 році. Тоді мадридці заплатили за футболіста 93 мільйони євро.

Разом з іспанським клубом Роналду завоював 13 трофеїв. Чотири рази він вигравав Лігу чемпіонів, двічі чемпіонат Іспанії, двічі Кубок Іспанії, двічі Суперкубок Іспанії, двічі Суперкубок УЄФА, три рази Клубний чемпіонат світу. Роналду провів за "Реал" 438 матчів і забив 451 гол. Більше його за клуб не забивав ніхто.