Окупанти активізувалися на Маріупольському напрямку: поранено бійця ЗСУ

Протягом минулої доби один український військовослужбовець зазнав поранень на Донбасі

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

Вчора ситуація на Сході України залишалася контрольованою: російські окупаційні війська гатили з озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Противники 23 рази відкривали вогонь по позиціях української армії.

На Попаснянському та Світлодарському напрямках окупанти обстріляли з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів райони біля Новозванівки, Світлодарського та Новолуганського. 

На Донецькому напрямку під ворожий вогонь з БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї потрапили захисники Авдіївки, Невельського, Новотроїцького, Пісків та Опитного. 

Найбільш напруженою ситуація була на Маріупольському напрямку, де вороги били по позиціях  біля Водяного, Лебединського та Широкиного з озброєння БМП, гранатометів та стрілецької зброї. В результаті один український військовий зазнав поранень.  

10 липня російські найманці встигли 6 разів порушити режим припинення вогню. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї на Попаснянському та Маріупольському напрямках противник обстрілював позиції наших захисників біля Оріхового, Водяного, Широкиного та Лебединського.

"За поточну добу втрат серед українських військових немає. За уточненими даними розвідки російські окупанти втратили одного бойовика", - підсумували у штабі.